HERENSCHOENEN KOPEN IN ENSCHEDE

Zoekt u vlotte herenschoenen die lekker lopen? In onze winkel in Enschede hebben we een mooie collectie herenschoenen met sneakers, veterschoenen, nette schoenen, boots en instappers.  Allemaal kwaliteitsschoenen met een uitstekende pasvorm. Wij helpen u graag met goed en eerlijk advies een passend paar uitzoeken. Wij maken van nieuwe schoenen kopen een feestje.

Wij hebben herenschoenen in de maten 40 tot en met 46 en breedtematen G tot en met K.
Bekende merken in onze collectie zijn: X-Sensible, Greve, Grisport, Panama Jack, Lowa, Australian, Berkelmans, Waldläufer, Rieker, Teva, en Mephisto.

Eerlijk en vakkundig advies

Uw bezoek aan onze winkel begint met een elektronische voetmeting. Daarbij meten we de altijd de lengte en breedte van beide voeten op. En we vragen hoe het met uw voeten gaat. Veel voetklachten zijn namelijk op te lossen of te voorkomen door het dragen van de juiste schoenen. Daarna laten we u zien welke schoenen perfect bij uw voeten passen. Er zit zeker iets in uw stijl tussen. Laat u verrassen door onze collectie en bezoek onze winkel.

ONZE MERKEN

TIPTOO WERKT SAMEN MET VOETSPECIALISTEN

Wij werken samen met voetspecialisten om uw voeten het beste te bieden. Meerdere keren per maand houden we een voetenspreekuur. Onze pedicure of podotherapeut beantwoordt al uw vragen over voeten, voetproblemen en podotherapeutische zolen. Als Podo Linéa winkel hebben we voor elk paar voeten een mooie en passende schoen. En voor diegene die niet naar onze winkel kan komen, komen we zelfs thuis langs.