3D VOETENSCAN

Maak kennis met Albert!

Nieuw in ons voetencentrum is 3D-scanner Albert van Aetrex. Elke voet is uniek maar een schoen universeel, dus om u van het beste schoenadvies te voorzien raden wij u aan voor uw aankoop bij ons een scan te laten maken op onze Albert scanner. Onze Albert scanner is een revolutionaire 3D-voetscanner. Deze scanner maakt de meest uitgebreide en accurate voetscan van dit moment. In minder dan een minuut scant Albert uw beide voeten en geeft unieke informatie over de exacte lengte, breedte en hoogte van uw voet, maar ook belangrijk; waar zitten de drukpunten en wat zegt dit over de eigenschappen waar uw nieuwe schoenen aan moeten voldoen? Hiermee wordt ons advies écht maatwerk.

Heeft u beginnende voetklachten? De 3D scanner geeft bij elke scan een advies over Aetrex inlegzolen. Deze zolen zorgen voor een gezond en bij de voet passend looppatroon, bieden comfort en helpen klachten te voorkomen. Deze zolen zijn niet geschikt voor ernstige voetafwijkingen en kunnen de podotherapeutische zolen niet vervangen. De zolen maken uw schoenen nog comfortabeler en kunnen beginnende voetklachten verminderen.

L600 series Casual inlegzolen €69.95

Deze zolen bieden een optimale ondersteuning en demping, terwijl ze comfortabel in de meeste schoenen passen. Deze inlegzolen hebben een zachte traagschuimlaag en een antibacteriële toplaag om voeten comfortabel, gezond en schoon te houden.

Het strategisch geplaatste voetbed helpt balans te houden en het lichaam uit te lijnen om lichte voetpijn en vermoeidheid te voorkomen.

L2300 series Premium memory foam inlegzolen €79.95

Deze zolen zijn ontworpen om ultiem comfort en demping te bieden. Met 43% meer traagschuim in de voorvoet voor mensen die last hebben van voorvoetproblemen of vermoeidheid.

Deze zool is voorzien van de kenmerkende Aetrex-steunzool om uw lichaam biomechanisch uit te lijnen. Zo kan veel voorkomende voetpijn zoals boogpijn, peesplaat ontsteking of pijn in de bal van uw voet, voorkomen worden.