DAMESSCHOENEN KOPEN IN ENSCHEDE

Hippe sneakers, trendy veterschoen of leuke sandalen? Wat staat er op uw verlanglijstje? Wat u ook zoekt, u slaagt vast in onze uitgebreide collectie damesschoenen. Wij helpen u graag schoenen te vinden die passen bij uw stijl en heerlijk lopen. U vindt in onze winkel in Enschede schoenen van bekende kwaliteitsmerken zoals Remonte, LauraVita, Verhulst, Hartjes, Hassia, Solidus, X-sensible, Durea, Wolky, Piedi Nudi, Stretchwalker, Gabor, Aqa, Ecco, Rieker, Teva, Waldläufer en Mephisto.

Wij hebben damesschoenen in de maten 36 tot en met 42 en breedtematen G tot en met K.

Eerlijk en vakkundig advies

Het uitzoeken van nieuwe schoenen begint bij Tiptoo met een elektronische voetmeting. Wij meten altijd de lengte en breedte van beide voeten op. En we vragen hoe het met uw voeten gaat. Veel voetklachten zijn namelijk op te lossen of te voorkomen door het dragen van de juiste schoenen.

Lastige voeten? Vraag advies

Helaas is schoenen kopen niet voor iedereen een feestje. Heb je brede voeten, smalle voeten een knobbel op je voet of bijvoorbeeld een hoge wreef, dan kan het uitzoeken van nieuwe schoenen een uitdaging zijn. Bij Tiptoo weten we hoe frustrerend dat is. Onze verkoopadviseurs volgden een speciale opleiding om te adviseren bij voetklachten. Het is onze missie om voor elke voet een passende schoen te vinden. Zodat u blij bent met uw mooie schoenen en er lekker op loopt.

Schoenen geschikt voor steunzolen

Steunzolen helpen voetprobleem te verminderen. Prachtig natuurlijk, maar moet u dan ook van die ouderwetse comfortschoenen aan? Nee hoor, er zijn tegenwoordig genoeg trendy en leuke schoenen geschikt voor steunzolen. Dat komt doordat schoenfabrikanten steeds vaker kiezen voor een los voetbed. Dat voetbed gaat er uit en uw steunzool erin. Uiteraard kijken we vervolgens of de schoen u goed past en uw steunzooltherapie ondersteunt.

Damesschoen Tiptoo
Damesschoen Tiptoo

ONZE MERKEN

TIPTOO WERKT SAMEN MET VOETSPECIALISTEN

Wij werken samen met voetspecialisten om uw voeten het beste te bieden. Meerdere keren per maand houden we een voetenspreekuur. Onze pedicure of podotherapeut beantwoordt al uw vragen over voeten, voetproblemen en podotherapeutische zolen. Als Podo Linéa winkel hebben we voor elk paar voeten een mooie en passende schoen. En voor diegene die niet naar onze winkel kan komen, komen we zelfs thuis langs.